Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DrShift.comTM biedt ICT-ers vaknieuws-op-maat

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Meer informatie:
Sheila Mc Garrigle
NewsEdge Corporation, Genève
+41 22 849 0550
(Sheila.mcgarrigle@newsedge.com)

Petra van der Kwartel
HVR PA/PR, Den Haag
070-346 36 16
(hvrpapr@tbwa.nl)

Nederlandse primeur
drShift.comTM biedt ICT-ers vaknieuws-op-maat

Innovatieve jobsite is nieuwe Nederlandse klant top-infomediair NewsEdge

Amsterdam, 8 januari 2001 - Vanaf vandaag kunnen bezoekers van de nieuwe internetsite van drShift.com, een community-site voor ICT-ers, gebruik maken van gepersonaliseerde nieuwsvoorziening. drShift.com is de eerste ICT-jobsite die actuele, vakinhoudelijke informatie kan leveren, toegesneden op de persoonlijke situatie, interesse en informatiebehoefte. Het nieuws wordt gecategoriseerd en gekwalificeerd, waardoor de bezoeker zelf geen selectie meer hoeft te maken uit de berichten die hij te lezen krijgt. De nieuwscontent wordt geleverd door NewsEdge, wereldleidend aanbieder van eContent-applicaties voor bedrijfswebsites en -intranetten.

Door de nieuwsvoorziening van NewsEdge levert drShift.com een unieke vorm van één-op-één marketing via internet. De bezoeker kan op de site precies aangeven over welke onderwerpen hij geïnformeerd wil worden en hoe vaak. Daardoor is hij voortaan als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over Enterprice Resource Planning, Linux Operating Systems, IT in Telecom etcetera. Ook kan de bezoeker meebeslissen over thema's, zoals links die via de site worden aangeboden. "Een unieke vorm van gepersonaliseerde informatievoorziening die de information-overload te lijf gaat," aldus Thomas van Velthoven, marketing directeur van drShift.com. "Door het bieden van actueel op persoonlijke wensen afgestemd nieuws keren onze geregistreerde leden frequent terug op onze site. Op die manier levert de nieuwscontent van NewsEdge een belangrijke toegevoegde waarde en zorgt zij ervoor dat wij een relatie opbouwen met de bezoekers van onze site."

Over drShift.com
drShift.com introduceerde onlangs een virtuele recruiter die zich uitsluitend richt op de ICT-markt. www.drShift.com is de eerste Nederlandse site die is ontworpen vanuit de specifieke belangstelling en behoeften bij kandidaten en bedrijven in de ICT-branche. drShift.com richt zich op ICT-ers die zich rustig willen oriënteren op een nieuwe carrièrestap. Bedrijven en kandidaten kunnen zich op de site ook anoniem profileren. Klikt het, dan kunnen zij meer gegevens aan elkaar verstrekken. De site biedt achtergrondinfo, links, games en binnenkort een arbeidsvoorwaardenkompas, forum en kennis- en capaciteitstest. Wilt u meer weten over drShift.com, neem dan contact op met Thomas van Velthoven, tel. 06 - 53298909.

Over NewsEdge Corporation (Nasdaq: NEWZ)
Deze toonaangevende aanbieder van eContent-applicaties voor bedrijfswebsites en -intranetten onderscheidt zich door haar kerncompetentie: verfijning van content en aanpassing aan individuele wensen door de branchespecialisten in het eigen redactieteam. NewsEdge voorziet circa 1.450 organisaties, waaronder 43 van Business Week's 50 grootste mondiale ondernemingen, van bekroonde nieuws- en informatieoplossingen. NewsEdge is gevestigd in Burlington, Massachusetts (USA) en heeft kantoren en distributeurs in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Japan, het Midden-Oosten en Europa (o.a. Amsterdam). Meer informatie over NewsEdge Corporation treft u aan op internet: www.newsedge.com

###

© 2000 NewsEdge Corporation. Alle rechten voorbehouden. NewsEdge is een geregistreerd handelsmerk van NewsEdge Corporation. De overige product- of dienstennamen die in dit document worden genoemd, behoren toe aan NewsEdge of de respectievelijke eigenaren.

HVR Public Affairs/Public Relations
Floortje van Deursen
Alexanderstraat 4, 2514 JL Den Haag
Postbus 153, 2501 CD Den Haag
Tel: 070 346 36 16
Fax: 070 427 41 37
E-mail: (floortje.van.deursen@tbwa.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie