Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Postbank introduceert online inschrijven op emissies

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Postbank
Zoek soortgelijke berichten
Postbank

POSTBANK INTRODUCEERT ONLINE INSCHRIJVEN OP EMISSIES De eerste bank waar je via Internet online kunt inschrijven op emissies

Postbank biedt vanaf 8 januari 2001 de mogelijkheid voor klanten van Postbank BeleggersService om online in te schrijven op emissies. Als eerste online emissie wordt de Postbank Top 5 Call Warrant aangeboden. Postbank is de eersteNederlandse bank die deze nieuwe dienstverlening aanbiedt.

Klanten van de Postbank BeleggersService hebben via Internet altijd en overal ter wereld toegang tot hun beleggingsportefeuille. In de agenda, die voor iedereen toegankelijk is, worden ook emissies vermeld die nog niet openstaan, maar al wel zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie