Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse Compaq gebruikers richten Compaq User Group op

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nederlandse Compaq gebruikers richten Compaq User Group (NLCUG) op Digital en Tandem gebruikersgroepen slaan handen ineen Gouda, 8 januari 2000 - Op initiatief van DECUS (Digital Equipment Corporation User Society) en BENTUG (Benelux Tandem User Group) is het jaar 2000 afgesloten met de oprichting van de Compaq User Group Nederland (NLCUG). NLCUG behartigt de collectieve belangen van alle aangesloten Compaq-gebruikers, stimuleert de onderlinge informatie-uitwisseling en wil als een klankbord fungeren voor de Compaq-organisatie. Statutair is vastgelegd dat de leden van DECUS en BENTUG automatisch lid zijn van NLCUG, waardoor de nieuwe vereniging start met ruim duizend leden. NLCUG vertegenwoordigt alle ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie