Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website Ministerie van Economische Zaken

Datum nieuwsfeit: 08-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 8 januari heeft het ministerie van Economische Zaken een nieuwe internetsite in gebruik genomen (www.ez.nl). Op de nieuwe site is gekozen voor een heldere en zakelijke vormgeving en is het gebruikersgemak voorop gesteld. Er zijn speciale wegwijspagina's ontwikkeld voor specifieke doelgroepen als ondernemers en pers en voor specifieke beleidsonderwerpen. Ook is er een introductiepagina die het publiek de weg wijst binnen de EZ-organisatie en de verschillende beleidsterreinen. Deze pagina's moeten de bezoeker helpen de weg te vinden in de site.

Een gebruikersonderzoek onder de diverse doelgroepen van het departement vormde de aanleiding voor de wijzigingen. Op basis ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie