Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Stemmen in de nacht' in het Oude Slot in Heemstede

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

WEEK 2

STEMMEN IN DE NACHT IN HET OUDE SLOT

Op dinsdag 9 januari 2001 om 20.15 uur treedt de groep Asian Performing Arts op in Het Oude Slot met het stuk 'Stemmen in de Nacht'. 'Stemmen in de nacht' is het nieuwe Nederlandstalige toneelstuk van de Iraanse schrijver Nasim Khaksar. Khaksar woont en werkt sinds 15 jaar in Nederland en levert een belangrijke bijdrage aan de literatuur. Als politiek vluchteling kent Nasim Khaksar het leven van een vluchteling als geen ander; en dit is dan ook het thema van 'Stemmen in de nacht'. Dit toneelstuk belicht het onzekere bestaan van al die ontheemden, 'wachtenden' in de asielzoekerscentra en hun kijk op de Nederlandse bureaucratie en samenleving. Soms wrang, soms humoristisch. Tijdens de voorstelling wordt live Iraanse muziek gespeeld. Het stuk wordt gespeeld door 6 jonge spelers. Spelers: Ali Kouchiry, Shamu Ramphal, Balout Khazraei (ook setar), Irakli Apakidze, Shinan Cihangir en Mohsen Ashkan. De regie is van Helmert Woudenberg.

Prijs: f 20,00 / f15,00 TRY OUT. Telefonisch reserveren: woensdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur en een uur voor aanvang van het concert. Kassalijn: 023-5470482. Het Oude Slot, Ir Lelylaan 6, 2103 XP Heemstede

Agenda: Het Oude Slot, dinsdag 9 januari 2001 20.15 uur Asian Performing Arts 'Stemmen in de Nacht.' Toneel met Iraanse muziek.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie