Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FsXchange bouwt elektronische marktplaats voor horecabranche

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Horecabranche gaat online:

fsXchange bouwt elektronische marktplaats voor de horecabranche met i2 TradeMatrix-oplossingen

Zaltbommel, 9 januari 2001 - i2 Technologies, leverancier van elektronische-marktplaatsoplossingen, maakt bekend dat fsXchange, een elektronische marktplaats voor afnemers en leveranciers van horecabenodigdheden, voor de bouw van haar elektronische marktplaats heeft gekozen voor de TradeMatrix-softwareoplossingen van i2. De nieuwe marktplaats zal leveranciers en afnemers van horecabenodigdheden in staat stellen transacties uit te voeren en relevante informatie uit te wisselen. De marktplaats zal daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het stroomlijnen van deze versnipperde markt door bestaande zakelijke relaties te versterken en tegelijkertijd te ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie