Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Groningen

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Besluitenlijst GS van 9 januari 2001

nr.1/2001

1. GS hebben besloten de verdrogingsenquête over het jaar 2000 te gunnen aan de Grontmij te Drachten voor een bedrag van 17.017,-. De provincie laat jaarlijks een enquête verrichten onder natuurbeheerders om de voortgang van de verdrogingsbestrijding te toetsen aan de provinciale en landelijke doelstellingen.
2. GS hebben besloten een subsidieverzoek van FC Ter Apel '96 voor de tekorten in de realisatie van het nieuwe jeugdstadion af te wijzen, omdat de provincie dergelijke kosten voor een individuele vereniging niet subsidieert.

3. GS hebben besloten een subsidie van 17.500,- te verlenen aan de gemeente Leek voor een kunstopdracht in de nieuwe centrale hal van het gemeentehuis van Leek.

4. GS hebben besloten een subsidieverzoek van de Disciplinegroep Huisartsengeneeskunde voor het project "bevorderen van lichaamsbeweging bij personen met een hoog risico op hartvaartziekte" af te wijzen, omdat het project niet voldoet aan de subsidiecriteria.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie