Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte van mishandeling vrouw en kind aangehouden

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Man aangehouden

9-1-2001. De man die ervan wordt verdacht vorig jaar op 7 augustus in de Sumatrastraat zijn vrouw en kind te hebben mishandeld is aangehouden. De verdachte stond internationaal gesignaleerd en werd zondag aangehouden in België. Inmiddels is hij overgedragen aan de recherche van bureau IJ-tunnel. Het mishandelde kind lag destijds 5 dagen in het ziekenhuis en maakt het weer goed.

Hier volgt het persbericht van 8 augustus 2000:

Echtgenoot gaat uit zijn bol
Een 26-jarige voortvluchtige man heeft zich gisteravond gewelddadig gedragen toen hij zijn ruim een jaar oude kind mocht zien. Het incident speelde zich af in een woning aan de Sumatrastraat. Het gaat om echtscheidingsperikelen. De man onstak plotseling in woede, ging zijn 21-jarige vrouw te lijf met een hobbymes, verwondde zijn 41-jarige schoonmoeder en mishandelde zijn zoon. Het kind is met een fikse hersenschudding ter observatie opgenomen in een ziekenhuis. De vrouw en haar moeder mochten na behandeling in een ziekenhuis weer naar huis. De echtgenoot is spoorloos.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie