Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord Boxtel: dode bij ongeval

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 8-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

GEWONDE BIJ ONGEVAL, Sint Oedenrode

Zondagavond is een 22-jarige man uit Sint Oedenrode gewond geraakt bij een ongeval. De man stond op de Veghelseweg in sint Oedenrode stil. Om linksaf te rijden. Hij moest echter enkele tegmoetkomende auto(s voor laten gaan. Terwijl hij stilstond werd hij van achter aangereden door een auto bestuurd door een 31-jarige man uit Sint Oedenrode. De laatste had te laat gezien dat de auto stilstond. De 22 jarige man is met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel.

INBRAAK AUTO

Zondagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Laurierstraat in Sint Michielsgestel. Een ruit van de auto werd vernield. De autoradiocd-speler werd gestolen. In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van Coothstraat in Boxtel. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradiocd-speler werd gestolen. In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Hofsteeg in vught. Een ruit van de auto werd vernield. De autoradiocd-speler werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is een 32-jarige man uit Boxtel bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats om 01.45 uur op de Breukelsestraat in Boxtel.

MAN KOMT OM BIJ ONGEVAL, Vught

Maandagmorgen is een 56-jarige man uit Venray om het leven gekomen bij een ongeval. De man was op de vierde verdieping van een bouwwerk aan het Heunpark in Vught in de liftschacht een bouwstelling aan het afbreken. Bij deze werkzaamheden is de hele stelling samen met het slachtoffer naar beneden gestort. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Door de arbeidsinspectie wordt een nader onderzoek ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie