Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio 538 gaat thema-uitzending Volendam uitzenden

Datum nieuwsfeit: 09-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>
P E R S B E R I C H T

Radio 538 leeft mee met Volendam
Vrijdagavond thema-uitzending met condoleance register

Hilversum, 9 januari 2001 - Ook Radio 538 leeft mee met de slachtoffers en de families van de slachtoffers van de café brand op 1 januari 2001 in Volendam. De zender zal vanwege de tragische gebeurtenissen een telefoonlijn openen waar iedereen zijn steunbetuigingen voor de slachtoffers kan inspreken. Deze betuigingen zullen op vrijdagavond op Radio 538 uitgezonden worden in het programma van Cobus Bosscha dat helemaal in het teken staat van Volendam.

Aankomende donderdag kan vanaf 07.00 uur het telefoonnummer 020 - 87 05 719 gebeld worden tot en met vrijdag 15.00 uur. Het Radio 538 programma Cobus & Co. staat vrijdag volledig in het teken van Volendam. In verband met de stille tocht om 19.00 uur in Volendam zal om die tijd een minuut stilte ingelast worden. Radio 538 reporter Jens Timmermans is in Volendam aanwezig om live verslag te doen van de herdenkingsavond. Tussen 19.00 en 20.00 uur worden de condoleance's uitgezonden. Ook de muziekkeuze zal gedurende het programma aangepast worden.

Radio 538 directeur Erik de Zwart: "Wij, en ik weet zeker ook de rest van Nederland, leven mee met de families in Volendam die vele dierbaren moeten missen en zware tijden tegemoet zullen gaan met de revalidatie van de slachtoffers. Dat al tien jonge mensen het leven hebben gelaten ten gevolge van de brand is natuurlijk vreselijk. Als er ook maar iets is wat we kunnen doen om het leed enigszins te verzachten, doen we dat."

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie