Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DecideWise organiseert Workshops Decision Management

Datum nieuwsfeit: 26-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DecideWise organiseert op 26 april a.s. gratis Workshops Decision Management Amsterdam, 28 februari 2001

Besluitvorming in de nieuwe economie is complexer dan ooit tevoren. Maak kennis met de mensen, de methodiek en de middelen die beschikbaar zijn om uw besluitvormings- en evaluatieprocessen te optimaliseren. Decision Management als instrument bij o.a :


* Leveranciersselectie

* Performance metingen

* Europese aanbestedingen

* Balanced Scorecard toepassingen

* Europese aanbestedingen

* Personeelsselectie en beoordeling

* Locatiekeuze


- Algemeen:
Bij belangrijke besluitvormingsprocessen spelen een groot aantal uiteenlopende criteria en wegingsfactoren een rol. Bovendien zijn hier vaak meerdere partijen en disciplines bij betrokken en kunnen belangrijke externe factoren, zoals wet - en regelgeving een rol spelen. Hoe kunt u uw beslissingsproces, met al deze factoren in gedachten, optimaal structureren en belanghebbenden en derden overtuigen van uw beslissingen? DecideWise traint, ondersteunt en adviseert organisaties bij de optimalisering van besluitvormings- en evaluatieprocessen. DecideWise maakt hierbij gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk beproefde methodiek, die wordt ondersteund door Desysion(r) software. Met deze gebruikersvriendelijke applicatie kunt u op eenvoudige en transparante wijze alle objectieve en subjectieve selectiecriteria nauwkeurig in kaart brengen. Daarnaast bent u in staat de exacte wegingsfactoren aan te geven. De door DecideWise ontwikkelde applicatie maakt een heldere analyse van alle factoren mogelijk en helpt u bij de optimalisering van uw besluitvormingsprocessen.


- Doelstelling:
Tijdens deze gratis workshop zullen wij u wegwijs maken in de Decision Management methodiek. Door de uitwerking van een praktische case laten wij u zien hoe DecideWise, en de door haar ontwikkelde software, ook binnen uw organisatie kan bijdragen aan de optimalisering van besluitvormingsprocessen. U krijgt antwoord op de meest voorkomende vragen op dit gebied.


- Voor wie bestemd:

Hoofden inkoop
Projectmanagers
Hoger-en middelmanagement
Beleidsmedewerkers
Adviseurs


- Datum en Locatie : 26 April, SAS Radisson Hotel- Schiphol
- Programma:


* 13:30 Ontvangst en uitreiking syllabus

* 13:45 Inleiding

* Introductie Decision Management

* Uitwerken Praktische Case

* Toepassingsgebieden Decision Management

* Vragenronde

* 17:00 Afsluiting

U kunt zich op http://www.decidewise.com on-line inschrijven.

DecideWise International B.V. is een groeiende ICT- en adviesorganisatie. Voor 2001 is opnieuw een sterke groei voorzien. Naast de vestiging in Nederland zullen ook in Europa en de Verenigde Staten vestigingen worden geopend.

DecideWise traint, ondersteunt en adviseert organisaties bij de optimalisering van besluitvormings- en evaluatieprocessen. DecideWise doet dat volgens een zelf ontwikkelde Decision Management (DM) methodiek. De Decision Management methodiek zorgt voor een positieve beïnvloeding van de kwaliteit, de acceptatie en de efficiency van het besluitvormings- of evaluatieproces. Op basis van de methodiek zijn gebruikersvriendelijke ICT oplossingen ontwikkeld (DM-software). Naast een desktopversie, wordt er begin 2001 een geavanceerde 'web-enabled' versie op de markt gebracht.

Noot redactie:

DecideWise International BV
Paasheuvelweg 15
1105 BE Amsterdam
t.a.v. Bruce van der Voet
http://www.decidewise.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie