Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Behandeling toekomst beleggings-maatschappij Beurshave N.V.

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Bron: Kempen & Co
Zoek soortgelijke berichten

KEMPEN EN CO

Toekomst Beurshave

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op donderdag 25 januari 2001 om 11.00 uur ten kantore van Kempen & Co N.V., wordt onder meer de toekomst en de structuur van beleggings-maatschappij Beurshave N.V. behandeld.

Voor deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt documentatie beschikbaar gesteld als toelichting op het betreffende agendapunt. Vier scenario's zijn uitgewerkt met betrekking tot hun juridische en fiscale consequenties. Deze zijn de omzetting van Beurshave in een fiscale beleggingsinstelling met een open einde structuur, splitsing in een tweetal entiteiten toegespitst op specifieke aandeelhoudersgroepen, een bod ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie