Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aangifte en afmelding hondenbelasting gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Aangifte en afmelding voor de hondenbelasting

Eenieder die in de gemeente Eindhoven woont en in het bezit is van één of meer honden, er voor zorgt of onder toezicht heeft, moet daarvoor hondenbelasting betalen. Degenen die in het bezit zijn van één of meerdere honden, maar daarvoor nog geen hondenbelasting betalen, moeten daarvan alsnog aangifte doen bij het hoofd van de afdeling Heffing en Invordering, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven. Dit geldt ook voor hen die al wel reeds hondenbelasting betalen, maar hun hondenbezit met één of meerdere honden hebben uitgebreid en waarvoor nog geen aangifte is gedaan. Degenen, die over het belastingjaar 2000 reeds hondenbelasting betaalden, zullen voor hetzelfde aantal honden worden aangeslagen.
Dit geldt echter niet als het aantal honden vóór 1 januari 2001 is verminderd en dit reeds schriftelijk aan bedoelde afdeling Belastingen is doorgegeven. Degenen, die verzuimd hebben de vermindering van het aantal honden schriftelijk door te geven, dienen dit alsnog te doen vóór 21 januari 2001. Aanslagen zullen in het 1e kwartaal van 2001 worden verzonden. Verdere inlichtingen over de hondenbelasting kan men krijgen aan de informatiebalie van de afdeling Dienstverlening van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 te Eindhoven, of telefonisch: 238 29 49.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie