Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapvergunningen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Kapvergunningen

De directeur van de dienst Algemene en Publiekszaken maakt bekend, dat voor het rooien van onderstaande bomen kapvergunning is verleend:
* 2 bomen in de voortuin van Gagelstraat 57 i.v.m. lichtreductie en schade aan eigendommen (verzenddatum vergunning 5 januari 2001). De vergunning ligt vanaf heden, gedurende zes weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor.
* 4 bomen aan de weg Bokt te Eindhoven i.v.m. slechte conditie (verzenddatum vergunning 27 december 2000);
* 1 boom aan de Diamantring 154 te Eindhoven i.v.m. schade aan eigendommen (verzenddatum vergunning 4 januari 2001);
* 1 boom aan de Maurits Lijnslagerstraat 4 te Eindhoven: de boom is te groot in verhouding tot de tuin (verzenddatum vergunning 4 januari 2001).
De vergunningen liggen vanaf heden, gedurende zes weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor en aan de balie in het stadsdeelkantoor Woensel-Noord.
* 3 bomen aan de Vuurvlinderstraat: de bewuste bomen leveren bij storm schade op voor de omgeving, berokkenen schade aan eigendommen en zijn slecht en beschadigd (verzenddatum vergunning 4 januari 2001);

* 6 bomen aan het Burgemeester Van Engeland-sportpark: de bewuste bomen berokkenen schade aan eigendommen, veroorzaken overlast aan / in de omgeving en zijn rot (verzenddatum vergunning 4 januari 2001).
De vergunningen liggen vanaf heden, gedurende zes weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor en aan de balie in het stadsdeelkantoor Tongelre.

Belanghebbenden kunnen, binnen zes weken na de dag volgend op de verzenddatum van de betreffende vergunning, gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 90150, 5600 RB te Eindhoven.
Dit bezwaar schorst niet het gebruik van de vergunning. Daarvoor moet de indiener van een bezwaarschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie