Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagmorgen 10 januari 2001
09:51 woensdag 10 januari 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 0622 662875

EMMEN
Auto gestolen
Dinsdagavond is vanaf het parkeerterrein van De Muzeval een zwarte VW Passat gestolen. De eigenaar, een 58-jarige man uit Emmen, merkte na een avondje uit dat zijn auto van de parkeerplaats was verdwenen.

SMILDE
Met gestolen auto opgepakt
Dinsdagnacht rond 1.30 uur controleerde de politie een auto op de Veenhoopsweg. Deze bleek als gestolen gesignaleerd te staan. De beide inzittenden, 23-jarige mannen uit Appelscha en Werkendam, zijn aangehouden en voor een nader onderzoek ingesloten.

ODOORN
Woninginbraak
Dinsdagmiddag of in het begin van de avond is ingebroken in een woning aan de Gentiaan. Om binnen te komen heeft de dader de achterdeur opengebroken. De 67-jarige bewoner kon nog niet zeggen of er iets is gestolen. De woning bleek wel doorzocht te zijn.

BORGER
Woninginbraak
Dinsdagavond is ingebroken in een woning aan de Julianastraat. De dader kwam binnen door een raam open te breken. De woning is doorzocht, maar het is niet bekend wat er is weggenomen.

HOOGEVEEN
Winkeldief met waspoeder
Dinsdagavond omstreeks 21.30 uur werd een 31-jarige man uit Zwolle betrapt op de diefstal van acht pakken waspoeder, ter waarde van ongeveer 130 gulden. Dat gebeurde in een supermarkt in de Tamboerpassage. De man kreeg een boete opgelegd.

RODEN
Winkeldiefstal
Dinsdagmiddag tegen 17.00 uur is een 17-jarige jongen uit deze plaats betrapt bij de diefstal van een pakje sigaretten, in een supermarkt aan het Julianaplein.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstallen
Dinsdagmiddag zijn twee 15-jarige meisjes uit Hoogeveen en Hollandscheveld betrapt bij de diefstal van twee pakjes haarverf, in een winkel in de Hoofdstraat. Daarnaast bleken ze ook nog kleding te hebben gestolen bij drie kledingzaken in het centrum van Hoogeveen. De beide dames zullen waarschijnlijk worden doorverwezen naar HALT.

EMMEN
Broodautomaat opengebroken
Dinsdagnacht is een broodautomaat opengebroken in het winkelcentrum aan het Valkenveld. De dader heeft er geen geld uit kunnen krijgen; de automaat is wel vernield.

ASSEN
Inbraak bedrijf
Dinsdagnacht is ingebroken in een bedrijf aan de Europaweg-Noord. De daders kwamen binnen door de toegangsdeur open te breken. Vermoedelijk zijn ze er vandoor gegaan met een aantal autoradio's en radardetectoren.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie