Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland-zuid

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland-zuid
Winkelpersoneel houdt man aan

AMERSFOORT Dinsdagmiddag omstreeks half zes zag de bedrijfsleider van een winkel aan de Langestraat, dat twee mannen zich verdacht in zijn winkel ophielden. De bedrijfsleider, een 34-jarige man uit Amersfoort, besloot het tweetal in de gaten te houden. Dit werd op een gegeven moment opgemerkt door een van de twee verdachten. Hij pakte een breekijzer uit zijn tas en dreigde de bedrijfsleider daarmee te slaan. Binnen een mum van tijd schoten drie van zijn collegas te hulp, overmeesterden de man en sloten hem op in een toilet.

De inmiddels ter plaatse gekomen politie hield de man aan en bracht hem over naar het bureau. Op het bureau bleek dat de man illegaal in ons land verblijft. Ook bekende hij de afgelopen periode meerdere woninginbraken te hebben gepleegd in de Amersfoort en omgeving. De man is na zijn bekentenissen in verzekering gesteld en zal nader worden gehoord.

Automobiliste rijdt in sloot

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Dinsdagavond om half acht reed een 50-jarige vrouw uit Zwartsluis met haar auto over de Bisschopsweg. Ter hoogte van De Kronkel zag zij te laat dat de weg daar een bocht maakt. Hierdoor raakte zij van de weg en kwam in de sloot terecht. Nadat de auto weer op het droge was getrokken kon de vrouw, die met de schrik vrij kwam, haar weg vervolgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie