Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 10 januari 2001

Jongeman mishandeld Noordwijkerhout Op woensdag 10 januari rond 03.00 uur werd op de Dorpsstraat een 18-jarige Noordwijkerhouter mishandeld door drie nog onbekende mannen. De Noordwijkerhouter had met zijn vriend eerder op de avond in een bar de drie gezien en dolden wat met elkaar. Later in de nacht zagen de drie de Noordwijkerhouter in zijn auto zitten. Zij probeerden hem eruit te trekken. Een ruit van de auto sneuvelde en de Noordwijkerhouter kreeg enkele trappen in zijn gezicht. Hij liep daardoor een gezwollen onderlip, een pijnlijk oog en strottenhoofd op. Toen de vriend van de Noordwijkerhouter verscheen en in de auto wist te stappen, konden de twee aan de drie ontsnappen.

Gecompliceerde aanrijding RW44 Oegstgeest Op dinsdag 9 januari ontstond rond 08.50 uur een gecompliceerde aanrijding op de Rijksweg 44 nabij de afslag Rijnsburg. Een 42-jarige automobiliste uit Amsterdam wist niet meer op tijd te remmen voor de op de afrit voor het verkeerslicht wachtende auto's. Daarop klapte ze op een 53-jarige automobiliste uit Voorhout. Door de klap slingerde de auto van de Amsterdamse weer de RW44 op. Daar reden vervolgens drie auto's op in. Er vielen drie gewonden. De verwondingen betroffen pijn in borst en been, pijn in de nek en een wond aan een been. Het verkeer werd tijdelijk via de af- en oprit om de chaos heen geleid.

Inbraak in drie woningen Oegstgeest Op dinsdagmiddag 9 januari werd ingebroken in een woning aan de Oude Rijnsburgerweg. Om binnen te komen werd een ruit ingegooid. Vooralsnog worden uit de woning sieraden en pasjes vermist. Op diezelfde middag of vroege avond werd ook ingebroken in een woning aan de Piet Heinlaan. Om binnen te komen werd een raam losgeschroefd. Vermoedelijk is daar de dader met geld en sieraden vertrokken. Een woning aan de Aert van Neslaan werd in de avond van 9 januari of de nacht van 10 januari bezocht door het dievengilde. Om binnen te komen forceerde het gilde een deur. Vooralsnog worden een videorecorder, een laptop en geld vermist.

Aanrijding op afrit RW44 Sassenheim Op dinsdag 9 januari rond 18.15 uur ontstond op de afrit Oegstgeest/Noordwijk/Voorhout van de Rijksweg 44 een kop-staart-aanrijding. Een 34-jarige automobiliste uit Voorhout wist niet meer op tijd te remmen voor de op de afrit voor het verkeerslicht wachtende auto's. Zij reed daarop in op de auto van een 52-jarige Voorhouter. De vrouw is voor onderzoek naar het LUMC overgebracht.

Aanrijding Leiderdorp Een 63-jarige vrouw uit Leiderdorp is dinsdag 9 januari gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw fietste rond 10:30 uur over het fietspad langs de Hoogmadeseweg. Uit het Wilgenpark reed een personenauto de Hoogmadeseweg op. De 67-jarige vrouw uit Noordwijk reed niet hard, maar de twee merkten elkaar pas op toen het te laat was. Bij de aanrijding brak de vrouw uit Leiderdorp haar pols. Met de ambulance is zij naar het Rijnland ziekenhuis gebracht.

Inbraak Alphen aan den Rijn In een tussenwoning aan de Juweelstraat is in de nacht van 9 januari jl. ingebroken. Het is onbekend hoe de daders zijn binnengekomen. De gehele woning is doorzocht en kasten zijn leeggetrokken. Stereoapparatuur is weggenomen.

Vernieling invalidenvoertuig en diefstal kratten Alphen aan den Rijn Op 10 januari, omstreeks 05.55 uur kwam een melding binnen dat op de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn kratten bier vanaf een balkon werden gestolen. Onderzoek ter plaatse wees uit, dat vermoedelijk dezelfde dader(s) een invalidenvoertuig op de Lupinesingel op zijn kant had(den) gegooid. Tevens bleek dat over het dak van het voertuig was gelopen. De invalidenagen is voor nader onderzoek veiliggesteld. De politie is naarstig op zoek naar getuigen van deze diefstal en vernieling. Getuigen kunnen zich melden op 0900-8844.

Aanhoudingen na inbraak Nieuwerkerk a.d. IJssel Woensdag 10 januari zijn omstreeks 04.00 uur twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak. De politie kreeg een melding dat er werd ingebroken bij een tuincentrum aan de Hoofdweg Noord. Met een aantal agenten werd het terrein omsingeld en afgezocht naar eventuele daders. Agenten zagen een verdachte wegrennen en hoorden een plons in de sloot. Na een zoektocht werden twee natte Rotterdammers, 38 en 35 jaar oud, aangetroffen op de Schollevaartsedreef in Zevenkamp. Zij worden vandaag over het voorval gehoord. Uit onderzoek blijkt dat in het pand van het tuincentrum computers waren klaargezet om meegenomen te worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie