Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W besluiten week 2 gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

B&W besluiten week 2

Bestuursdwang voor supermeubel
Burgemeester en wethouders schrijven, onder bestuursdwang, de firma Supermeubel aan. Het bedrijf aan de Kerkstraat dient binnen twee weken een illegaal gebouwde lichtkoepel en rolluik te verwijderen.

Eerder hadden B&W al besloten dat het bedrijf, op straffe van een dwangsom van 20.000 gulden, het illegale bouwwerk moet verwijderen. Op 3 januari jl. is tijdens een controle gebleken dat dit niet gebeurd is. De dwangsom wordt daarom ook geïnd.

Ontheffing voor kwantum nederland b.v.
Burgemeester en wethouders verlenen Kwantum Nederland B.V. ontheffing om zondag 6 mei 2001 geopend te zijn. Het bedrijf had hierom gevraagd in verband met een actieweekend in het kader van het 25-jarig bestaan.

Geen parkeerplaats opheffen voor inrit
Burgemeester en wethouders weigeren een aanvraag voor een inrit aan de Ploegschaar te Soest. De aanleg van een inrit gaat ten koste van een parkeerplaats. B&W achten dit, gezien de parkeerdruk in dit gedeelte van de wijk Boerenstreek, niet verantwoord.

Nieuw beleidsplan bos en natuur
Burgemeester en wethouders zijn akkoord gegaan met het nieuwe beleidsplan Bos en Natuur. Het plan is het uitgangspunt voor het beheer van de gemeentelijke bos- en natuurterreinen voor de komende tien jaar.

Het plan is opgesteld in samenspraak met een brede groep belangstellenden. De raadscommissie RVO bespreekt de nota in februari.

Laatst bijgewerkt: 10.01.01 09:18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie