Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaak vermissing Angelique van Osch op televisie

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Zaak Van Osch op TV

10-1-2001. Het onderzoek naar de vermiste Angelique van Osch is nog steeds in volle gang. De 30-jarige bewoonster van de Aalsmeerse Uiterweg, werd op vrijdagmiddag 10 november voor het laatst gezien toen ze een bankfiliaal in Aalsmeer bezocht. Sindsdien is ze spoorloos. Er wordt rekening mee gehouden dat Van Osch het slachtoffer is geworden van een misdrijf en niet meer in leven is.

In het kader van het onderzoek is in opdracht van de officier van justitie van het parket Amsterdam de echtgenoot van Angelique van Osch aangehouden. Hij zit in voorarrest. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 25.000 gulden uitgeloofd voor tips die leiden tot de oplossing van het misdrijf.

De zaak komt vanavond aan de orde in het opsporingsprogramma 'Ter Plaatse'. Zoals wellicht bekend, wordt dit verschillende keren uitgezonden door RTV Noord-Holland en AT-5. De eerste uitzending van 'Ter Plaatse' op RTV Noord-Holland is om 17.30 uur (gevolgd door 19.00 uur en 21.00 uur). AT-5 zendt het programma uit om 21.30 uur. De volgende dag, donderdag, herhalen beide zenders het programma om 10.00 uur. Mensen met tips kunnen telefonisch terecht op nummer (020) 559 58 00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie