Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

108 Bonnen uitgedeeld bij verkeerscontroles te Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Verkeerscontroles

10-1-2001. Politiepersoneel van wijkteam Prinsengracht heeft gisteren bij verkeerscontroles op het Frederiksplein en in de Vijzelstraat 108 bonnen uitgedeeld. Vier buitenlandse overtreders moesten direct de portemonnee trekken en afrekenen. De bonnen werden uitgeschreven voor rijden door 'rood' (61x), het niet in de gordels zitten (34x) en andere rijfouten.

Nieuwe Leeuwarderweg
Politie kraanwagenpersoneel hield een snelheidscontrole op de Nieuwe Leeuwarderweg en gaf 40 snelheidsovertreders een proces-verbaal. De hoogste score was 124 kilometer per uur. Deze chauffeur probeerde te ontkomen en vluchtte met een behoorlijke snelheid de IJdoornlaan op. Desondanks werd hij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie