Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overzicht inkomensvergelijkingen

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ADP NEDERLAND BV

Overzicht inkomensvergelijking

P E R S B E R I C H T

Overzicht inkomensvergelijkingen

Capelle aan den Ijssel - 10 januari 2001 - ADP Nederland BV marktleider in systemen en services voor human resource management, salarisverwerking en tijdsregistratie heeft een uitgebreid en helder overzicht gemaakt van de inkomensvergelijkingen. Dit overzicht is gemaakt door de afdeling Relatiebeheer Wet- en Regelgeving van ADP Nederland BV en kunt u gebruiken ter illustratie van artikelen over de inkomensvergelijking.

U kunt het overzicht gratis ontvangen door een email te sturen naar: (Anke.groenenboom@adp.nl).

ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management en salarisverwerking en tijdregistratie. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 476 medewerkers en heeft een omzet van 117.5 miljoen gulden. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Utrecht en Nijmegen. ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 29 miljoen werknemers en een omzet van 6.3 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. Is gevestigd in New Jersey.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
- John DeVos, Kennismanager ADP Nederland BV
010 - 459 82 99.

06 - 27.08.64.48
Fax: 010 - 451.97.02
(John.devos@adp.nl)
Www.adp.nl.


- Anke Groenenboom, medewerker Communicatie ADP Nederland BV
010 - 459 89 91
(Anke.groenenboom@adp.nl)

10 jan 01 16:54

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie