Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ADP verwerkt salarissen Volker Stevin Rail & Traffic

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ADP NEDERLAND BV

ADP verwerkt salarissen Volker Stevin Rail en Traffic

P E R S B E R I C H T

ADP Nederland BV verwerkt zestienhonderd
salarissen van Volker Stevin Rail & Traffic BV

Capelle aan den IJssel, 9 januari 2001 - ADP Nederland BV marktleider in systemen en services voor human resource management, salarisverwerking en tijdsregistratie verwerkt vanaf 1 juni aanstaande voor zestienhonderd medewerkers van Volker Stevin Rail & Traffic BV de salarissen. ADP maakt hiervoor gebruik van het Multipay Bouwlonenprogramma. Volker Stevin Rail & Traffic BV heeft ook gekozen voor het personeelsinformatiesysteem Perman II voor Windows van ADP Nederland BV. Volker Stevin Rail & Traffic BV en ADP Nederland BV hebben afgelopen 23 november de contracten getekend voor de levering van deze in-service salarisverwerkingsdienst.

Aan de keuze voor ADP ging een langdurig en intensief selectietraject vooraf. Volker Stevin Rail & Traffic koos uiteindelijk voor het Capelse bedrijf omdat zij zowel centraal als decentraal gegevens wil kunnen invoeren en rapportages wil kunnen draaien zonder dat hieruit performanceproblemen voortvloeien voor de andere gebruikte applicaties. Daarnaast stelde Volker Stevin Rail & Traffic als eis dat het systeem in de nabije toekomst van de internetstructuur gebruik moet kunnen maken. Derde belangrijke reden was de mogelijkheid de salarisverwerking volledig te integreren met het Human Resource pakket van ADP: Perman II voor Windows. Het salarisverwerkingspakket Multipay en Perman II voor Windows maken gebruik van dezelfde database. Daarnaast beschikt Perman II voor Windows ook nog over een historische database waarmee Volker Stevin Rail & Traffic rapportages en managementinformatie kan genereren wat van belang is voor een goed salaris- en human resource beleid.

De CAO Rail en Infrastructuur die op een groot aantal medewerkers van Volker Stevin Rail & Traffic van toepassing is, maakte het voor ADP aanvankelijk lastig om voor hen de salarissen te verwerken. Volker Stevin Rail & Traffic loste het probleem op door een tijdregistratiepakket te ontwikkelen waarin een deel van de complexe CAO is geregeld.

ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management en salarisverwerking en tijdregistratie. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 476 medewerkers en heeft een omzet van 117.5 miljoen gulden. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Utrecht en Nijmegen. ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 29 miljoen werknemers en een omzet van 6.3 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. Is gevestigd in New Jersey.

Noot voor de pers:

Van het ondertekenen van de contracten zijn twee foto's beschikbaar .

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Hein Brockhoff, Algemeen Directeur ADP Nederland BV
010 - 459 89 11
(hein.brockhoff@adp.nl)
www.adp.nl

Anke Groenenboom, Medewerker Communicatie

010 - 459 89 91
(anke.groenenboom@adp.nl)

10 jan 01 17:48

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie