Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 10-01-2001 Persbericht district Den Bosch

WONINGINBRAKEN (Drunen)

Bij een dinsdag gepleegde woninginbraak aan de Zonnebloemlaan in Drunen zijn een laptop en een honderdtal CDs weggenomen. Men is de woning binnengedrongen na het vernielen van een ruit in de voordeur. Diezelfde avond is er ingebroken in een woning aan de Rooseveltstraat in Drunen. Aan de achterzijde van de woning is de ruit van een deur vernield. Uit de woning is een koperen olifant met een hoogte van ongeveer 30 centimeter weggenomen.

INBRAAK (Nieuwkuijk)

Dinsdagavond is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Kerkstraat in Nieuwkuijk. Men heeft een ruit vernield om in het pand te komen. Het is nog niet bekend of de inbreker iets uit het bedrijf mee heeft genomen.

CONTROLE ALCOHOL (Drunen)

Afgelopen nacht zijn in de gemeente Heusden vijfentwintig automobilisten gecontroleerd op het rijden onder invloed. Een 46-jarige automobilist uit Drunen werd op de Lipsstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Dinsdagavond is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Hambakenwetering in s-Hertogenbosch. De inbrekers hebben een ruit in zijn geheel uit de sponning gehaald en zijn vervolgens naar binnen gegaan. Er is waarschijnlijk een computer weggenomen.

INBRAAK (Hintham)

Dinsdagavond is er ingebroken in een kantoor van een bedrijfspand aan Hintham. Na het vernielen van een ruit heeft men uit het kantoor een computer met beeldscherm weggenomen.

BOOT GESTOLEN (s-Hertogenbosch)

De eigenaar van een roeiboot ontdekte vanmorgen dat zijn vaartuig, voorzien van een buitenboordmotor, was gestolen. Hij had de boor afgemeerd aan de steiger langs de Sint Janssingel ter hoogte van de Wilhelminabrug. De diefstal heeft plaatsgevonden na dinsdagavond 18.00 uur.

WINKELDIEF OP HETERDAAD BETRAPT (s-Hertogenbosch)

Medewerkers van de dienst stadstoezicht van de gemeente betrapten vanmorgen een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad bij het plegen van een winkeldiefstal. De man stak onder de ogen van de medewerkers in een winkel aan de Hinthamerstraat enkele winkelgoederen in zijn jaszak. De verdachte is overgedragen aan de politie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie