Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen, taxichauffeur beroofd

Datum nieuwsfeit: 10-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Heerlen 10-01-2001 Persberichten District Heerlen
Woensdag 10 januari 2001

Heerlen; ernstig gewond bij aanrijding
Bij een aanrijding op de Imstenraderweg in Heerlen is dinsdagavond een 40-jarige inwoonster van die plaats ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer reed omstreeks 18.10 uur op haar bromfiets, samen met haar echtgenoot die naast haar reed, over het fietspad in de richting van het crematorium.
Een 39-jarige man uit Landgraaf die een trekker met oplegger bestuurde naderde het echtpaar van achteren en sloeg rechtsaf de autoweg de N-281 op en zag daarbij de naderende bromfietster en de fietser kennelijk over het hoofd.
De vrouw kwam onder de combinatie terecht en werd zwaar gewond overgebracht naar het Atrium in Heerlen. Haar echtgenoot bleef ongedeerd.
Het bureau verkeer stelt een onderzoek in om de juiste toedracht van het ongeval te achterhalen.

Leon Eummelen
Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen Tel: 045-4003050.

Heerlen; ongewenst vreemdeling
Tijdens een routinecontrole op de Welterlaan in Heerlen werd dinsdagnacht een 26-jarige inwoner van het Duitse Keulen opgepakt. Omstreeks 03.20 uur werd door een politiepatrouille een voertuig gecontroleerd waarin drie mannen zaten. De Duitser bleek na controle gesignaleerd te staan als ongewenst vreemdeling. De man werd aangehouden en zal vandaag door de dienst vreemdelingenzaken aan de Duitse autoriteiten worden overgedragen.

Leon Eummelen
Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen Tel: 045-4003050.

Heerlen; taxichauffeur mishandeld
Dinsdagnacht werd een 37-jarige taxi-chauffeur uit Hoensbroek op de Joost van Vondelstraat in Heerlen door enkele mannen ernstig mishandeld en van zijn beurs met daarin een onbekend geldbedrag beroofd.
De man haalde omstreeks 00.35 uur diverse klanten op bij een cafe aan de Heerlerbaan in Heerlen. Onderweg ontstond een woordenwisseling die kennelijk zo hoog opliep dat de chauffeur zijn wagen tot stilstand bracht en uitstapte.
Hierop werd hij door vermoedelijk twee van de mannen zonder enige aanleiding in elkaar geslagen en vervolgens ging het hele gezelschap ervandoor.
Het slachtoffer liep fikse verwondingen in het gelaat op en moest hiervoor worden behandeld. Een van de verdachten, een 25-jarige Heerlenaar, kon kort na het incident door de politie worden aangehouden.
De man is voor verder onderzoek ingesloten en naar de andere verdachten wordt nog gezocht.

Leon Eummelen
Bureau Voorlichting & P.R. District Heerlen Tel: 045-4003050.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie