Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming nieuwe hoofdofficieren Justitie

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Justitie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

11.01.01

Benoeming nieuwe hoofdofficieren

Mr. H.J. Bolhaar (45) wordt de nieuwe hoofdofficier van justitie in Breda. Hij volgt in die functie mr. J.W. Wabeke op. Mr. Bolhaar is onder meer werkzaam geweest als staffunctionaris bij het parket in Almelo en als kabinetschef bij het parket van de procureur-generaal bij het gerechtshof in Den Bosch.

Vanaf 1989 werkte hij als officier van justitie bij de arrondissementsparketten van Breda en Den Bosch. In 1990 volgde zijn benoeming tot fungerend hoofdofficier van justitie bij het arrondissementsparket in Den Bosch.

Mr. J.R. Eland (43) volgt mr. G.L. Bouman op als hoofdofficier van justitie in Middelburg. In 1989 werd hij substituut-officier van justitie in Roermond. Daarvoor was hij onder meer werkzaam in het wetenschappelijk onderwijs. In 1995 volgde zijn benoeming tot officier van justitie in Breda. In 1999 werd hij plaatsvervangend hoofdofficier van justitie in Middelburg.

Voor vragen of commentaar met betrekking tot de inhoud van deze pagina's kunt u terecht bij de Directie Voorlichting van Justitie, telefoon: (070) - 3706850,
email: voorlichting@best-dep.minjust.nl,
fax: (070) - 3707594

Laatst gewijzigd: 11-01-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie