Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Donderdagmorgen 11 januari 2001
09:33 donderdag 11 januari 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 0622 662875

ASSEN
Auto niet gestolen; eigenaar bedreigd
Woensdagavond tegen 23.30 uur zagen 2 Assenaren, vader en zoon, hun bestelwagen wegrijden vanaf de Storkstraat. De zoon rende naar de wegrijdende auto en stapte aan de bijrijderkant in. De auto reed daarna tegen een lantaarnpaal en een boompje en kwam daar tot stilstand. De autodief rende weg, achtervolgd door de eigenaar. Deze kreeg de dief in de Rolderstraat te pakken. De autodief bedreigde hem daar met iets dat op een vuurwapen leek, en zei dat hij ging schieten. De dief kon daarop ontkomen. Het gaat om een man van wie nog niet veel gegevens bekend zijn. Het is een man van ongeveer 1.70 met een roodachtige jas en een zwart mutsje. De bestelwagen raakte beschadigd, net als de lichtmast.

ASSEN
Auto-inbraak
Woensdagavond is ingebroken in een auto aan de Thorbeckelaan. Een ruit is vernield, en uit de auto van een 45-jarige man uit Assen verdween een radardetector.

ASSEN
Diefstal bij insluiping
Bij een insluiping in een bedrijf aan de Lauwers zijn woensdag overdag 3 laptops gestolen.

ASSEN
Inbraak school
Woensdagnacht omstreeks 1.30 uur is ingebroken in een school aan de Jozef Israelsweg. Een ruit van een nooddeur is vernield, waarna de dader naar binnen kon. Vermoedelijk is er computerapparatuur gestolen.

WEITEVEEN
Schoorsteenbrand
Woensdagavond tegen 19.00 uur rukte de brandweer uit voor een schoorsteenbrand, in een schuur aan de Zuidersloot. De brand werd gedoofd, en de schoorsteen schoongemaakt. De eigenaar kan weer zonder problemen stoken. Er is geen schade ontstaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie