Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kempen & Co doet partieel bod uitstaande participaties

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kempen & Co
Zoek soortgelijke berichten
Kempen & Co

PERSBERICHT

Kempen & Co N.V. doet partieel openbaar bod op alle uitstaande participaties 'De Zonnewijser' gestand

Onder verwijzing naar de annonce van 16 december 2000 deelt Kempen & Co N.V. ('Kempen & Co') mede dat zij het partieel openbaar bod op alle uitstaande participaties 'De Zonnewijser' van elk f 10 nominaal (de 'Participaties') ter verwerving van maximaal 7,5% van het totale uitstaande participatiekapitaal, gestand doet.

Per aangemelde en geleverde Participatie betaalt Kempen & Co ¤ 460,76, zijnde de gemiddelde intrinsieke waarde per Participatie in de maand december 2000 minus een afslag van 2%. De intrinsieke waarden in december, op basis waarvan de gemiddelde intrinsieke waarde is bepaald, zijn op de gebruikelijke wijze beoordeeld door Deloitte & Touche, de accountant van 'De Zonnewijser'.

Bij sluiting van de aanmeldingstermijn waren 6.936 Participaties aangemeld, zijnde 2,25% van het uitstaande participatiekapitaal van 'De Zonnewijser'. Alle aangemelde Participaties zullen door Kempen & Co worden aanvaard. Na verwerving van de aangemelde Participaties zal Kempen & Co, direct dan wel indirect, 12,75% van de uitstaande Participaties houden.

De betaling op de aangemelde en geleverde Participaties zal plaatsvinden op 18 januari 2001.

Aan de tot de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. Toegelaten Instellingen zal een provisie worden vergoed van 1% over de effectieve waarde van de door hen aangemelde en geleverde Participaties.

Amsterdam, 11 januari 2001
Kempen & Co N.V.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. E.W. van Aardenne.
Tel.: 020 55 71 571

Nadere informatie omtrent Kempen & Co N.V. en Beleggingsfonds 'De Zonnewijser' kunt u vinden op www.kempen.nl

Kempen & Co is een gespecialiseerde bank met drie kernactiviteiten: effectenbemiddeling en -advies, corporate finance en vermogensbeheer. De bank heeft in Nederland binnen deze drie kernactiviteiten een leidende positie in 'small- en midcaps', dat wil zeggen ondernemingen met een beurswaarde onder ¤ 2,5 miljard en in vastgoedfondsen. De bank streeft ernaar deze positie in Europese context uit te bouwen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie