Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Zuid 11-01-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Westerink, 036-538 3848

Rood-lichtcontrole
ALMERE De politie heeft gisterochtend op de kruising Cinemadreef-Landdrostdreef een rood-lichtcontrole uitgevoerd. In twee uur tijd werden negen boetes uitgeschreven wegens rijden door rood licht.

Overval op videotheek
ALMERE Gisteravond hebben waarschijnlijk twee nog onbekende mannen een videotheek aan het C. van Geesterenplein overvallen. Een man met een bivakmuts dwong de medewerker van de videotheek met iets dat leek op een vuurwapen geld uit de kassa te halen. De man is, nadat hij het geld afhandig had gemaakt, met een persoon die buiten stond weggerend. Niemand raakte bij de overval gewond. De politie stelt een onderzoek in.

Aanrijding met letsel
ALMERE Vanochtend vroeg heeft zich op de Hogering een aanrijding voorgedaan. Een 37-jarige automobilist uit Almere reed op de Hogering, zag bij het oversteken van de Paralleldreef de auto van de 57-jarige man uit Almere over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Hij is met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De 57-jarige man klaagde over last van zijn knie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie