Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-01-2001 Persberichten district Kerkrade (H.P. 11.20) Donderdag ,11 januari 2001

Landgraaf, rijden onder invloed:
Een 60 jarige inwoner van Landgraaf is donderdagmorgen 11 januari 2001 door de politie geverbaliseerd wegens het rijden onder invloed in een personenauto.
Een politiepatrouille zag omstreeks 00.43 uur een personenauto over de Hereweg in Landgraaf rijden en wilde de bestuurder aan een controle onderwerpen. Echter de bestuurder negeerde het stopteken van de politieauto en bleef doorrijden. Uiteindelijk bracht hij zijn auto op de Haanweg tot stilstand waar hij door de politiepatrouille werd gecontroleerd. Bij het eerste contact ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie