Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam wint 'vooruitgang-prijs'

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bilderberg Hotels en Restaurants

Nieuws
11-1-2001

De prijs voor het hotel met de grootste vooruitgang in resultaat ging naar het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo kreeg een oorkonde vanwege het beste personeelsbeleid. De Bovenste Molen heeft het laagste personeelsverloop, het laagste ziekteverzuim en de hoogste personeelstevredenheid.

Het prijzen werden bekend gemaakt tijdens een galabijeenkomst in Wolfheze, waar ook de Bilderberg Medewerkers van het Jaar bekend werden gemaakt.

Verschillende categorieën

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar hebben de 26 vier- en vijfsterren bedrijven van Bilderberg medewerkers van verschillende afdelingen genomineerd, die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor het welzijn van hun gasten, kostenbesparende ideeën leverden of andere bijzondere prestaties verrichtten.

Tijdens de landelijke finale werden vervolgens Bilderberg Medewerkers van het Jaar bekend gemaakt in verschillende categorieën:
* huishoudelijke dienst: Reina Beekhuizen (Bilderberg Hotel Klein Zwitserland);

* receptie/portiersdienst/reserveringen/marketing & sales: Hanneke Luyendijk (Bilderberg Hotel De Bovenste Molen);
* keuken/bediening: Henk Testerink (Bilderberg Hotel De Keizerskroon);

* service: Ibrahim Beshay (Holiday Inn Rotterdam City Centre);
* fitness & beauty/administratie/ondersteuning: Ineke Rooks (Bilderberg Landgoed Lauswolt).

Ellen Witte werd gekozen tot beste hoofd-kantoormedewerker, een categorie waarvan de winnaar door de gezamenlijke hotels wordt bepaald.

Bilderberg Hotels & Restaurants is een onderdeel van het Britse beursgenoteerde hotelconcern Queens Moat Houses en beschikt in Nederland over 25 hotel- en restaurantbedrijven in het vier- en vijfsterren-segment.

Over 2000 werd een omzet behaald van E 259 miljoen. Bij Bilderberg werken ruim 1.200 medewerkers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie