Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ProLiant DL320 ulitieme 1U-hoge Density Line server Compaq

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Compaq

De ProLiant DL320 is de ulitieme 1U-hoge Density Line server voor het implementeren en managen van Web hosting omgevingen op internet snelheid. De ProLiant DL320 is ontworpen voor dynamische omgevingen waar snel meerdere servers ingezet moeten kunnen worden, die vervolgens eenvoudig te beheren en te servicen zijn. Dankzij de uitstekende prijs-prestatieverhouding van de ProLiant DL320 is deze server uitstekend geschikt in een load balanced, content replicerende architectuur. Een dergelijke architectuur, zoals Compaq's Distributed Internet Server Architecture (DISA) biedt de hoogst mogelijke beschikbaarheid en schaalbaarheid in een Internet-omgeving.

Goede serviceability
Evenals de ProLiant DL360 wordt de ProLiant DL320 geleverd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie