Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 11-01-2001 Persberichten district Maastricht (14.30 uur /JvK)

Inbraken

Afgelopen nacht vonden er in Maastricht en omgeving zes inbraken plaats:

Twee bedrijven in Margraten aan respectievelijk de Holstraat en Aan de Fremme kregen ongewenst bezoek. Beide malen werd de omheining doorgeknipt om bij de opstallen te komen. De kantoren en werkplaatsen van beide bedrijven werden doorzocht. Ontvreemd werden enkel stuks gereedschap en circa 10 paar werkhandschoenen.

Een bandenbedrijf aan de Oosterbroekweg in Gronsveld was eveneens het doelwit van inbrekers. Hier werd de rolpoort geforceerd om binnen te komen. Ondanks het afgaan van het alarm werden toch diverse ruimten doorzocht. De dieven namen een zak snoep mee. Of er iets van andere spullen werd meegenomen kon men nog niet zeggen.

Inbrekers namen enkele computers en bijbehorende beeldschermen weg bij een inbraak in een kantoor aan de Statensingel in Maastricht. Hier werd een bovenlicht geforceerd om binnen te komen.

Woensdagavond ontdekten de bewoners van een woning aan Goudenrood te Valkenburg a/d Geul dat er was ingebroken. Een keukendeur bleek te zijn geforceerd. De hele woning werd doorzocht. Men ontvreemde hier onder andere de stereo-installatie alsmede enkele sieraden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie