Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koppelbijeenkomst medische diagnostiek

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

Persbericht van Senter

Koppelbijeenkomst medische diagnostiek

Den Haag, 11 januari 2001 - Bedrijven en onderzoeksinstellingen die een partner zoeken op het gebied van medische technologie en diagnostiek, zijn welkom op het brokerage event 'Diagnostics in Life Sciences 2001'. De bijeenkomst vindt plaats op 16 maart 2001 in het Sheraton Hotel bij Schiphol. De koppelbijeenkomst is een initiatief van IRC Nederland en wordt georganiseerd door Senter, agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

Tijdens het Brokerage Event kunnen de deelnemers in een kort tijdsbestek met veel verschillende Europese bedrijven spreken. Het evenement is bedoeld voor bedrijven en onderzoeksinstellingen uit Europa en Israël die op zoek zijn naar partners om samen activiteiten op het gebied van medische technologie en diagnostiek te ontplooien. Uit eerdere Brokerage Events zijn talloze internationale samenwerkingsverbanden voortgekomen.

Het programma
Deelnemers kunnen via het aanmeldingsformulier in de brochure of via de website van IRC Nederland op anonieme wijze aangeven wat zij te vragen of te bieden hebben. Enkele weken voor aanvang van de bijeenkomst kan men aangeven met welke bedrijven of instanties men die dag wil spreken om mogelijkheden tot samenwerken te verkennen. IRC Nederland stelt vervolgens een persoonlijk afsprakenschema op. Naast de persoonlijke gesprekken biedt de bijeenkomst ook een interessant programma met lezingen en workshops over o.a. moleculaire diagnostiek, beeldverwerking, bio-informatica en genomics. Deelname
Deelname aan het Brokerage Event kost EUR 100. Belangstellenden kunnen zich via de website www.irc-nl.org/diagnostics2001 aanmelden tot 15 februari a.s. Om een interessante gesprekspartner tijdens de bijeenkomst te kunnen vinden, is het noodzakelijk dat belangstellenden bij hun aanmelding aangeven welke technologie zij vragen of aanbieden. Meer informatie is te verkrijgen op de website of bij Erik Kuipers van IRC Nederland, telefoon (070) 361 02 84 (e-mail: (e.t.kuipers@senter.nl)). Bij hem kunnen belangstellenden een brochure met gedetailleerde informatie opvragen.

IRC Nederland
IRC Nederland brengt vraag en aanbod van kennis en technologie binnen Europa bij elkaar. Om dit te bereiken faciliteert en ondersteunt IRC Nederland Nederlandse bedrijven en instellingen bij het vinden van Europese partners. IRC Nederland is het Nederlandse contactpunt van 68 Innovation Relay Centres in Europa, en is een samenwerkingsverband tussen Senter, agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie