Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra aandacht brandveiligheid in Houten

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Extra aandacht brandveiligheid in Houten

donderdag 11 januari 2001 - Door: Ed Plekkenpol

In een persbericht laat de gemeente Houten weten dat men, naar aanleiding van de cafebrand in Volendam, met extra aandacht gaat kijken naar het eigen beleid op het gebied van brandveiligheid. In het voorjaar van 2001 wordt aan de raadscommissie BOVO en vervolgens aan de gemeenteraad de nota "Preventiebeleid" aangeboden. De werving van een extra brandweermedewerker wordt snel in werking gezet. Daarnaast zal in een aantal gebouwen in Houten waar veel mensen samenkomen, zoals bijvoorbeeld het jongerencentrum Chipolata, een zogenaamde "quick scan" worden uitgevoerd naar de brandveiligheid. Brandweer en gemeente stellen daarna aan de hand van geconstateerde knelpunten een actieplan op.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie