Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie brandweerkorpsen kopen gezamenlijk hoogwerkers

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Drie brandweerkorpsen kopen gezamenlijk identieke hoogwerkers
Op dinsdag 9 januari hebben de burgemeesters van Hilversum, Huizen en Bussum hun handtekeningen gezet onder de overeenkomsten die voorzien in de levering van drie identieke ultra-moderne hoogwerkers voor hun brandweerkorpsen. "Dat levert ons per gemeente per hoogwerker een financieel voordeel van 17.000 gulden op. De totale besparingen zijn veel groter, want we hebben ook flink op de personeelskosten kunnen besparen door gezamenlijk het aanbestedingstraject af te leggen". Gert-Jan Wendrich, namens Hilversum projectleider van het intergemeentelijke inkoopteam is een tevreden man. "Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we met deze drie nieuwe, identieke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie