Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus Bouwstoffenbesluit en Actief Bodembeheer

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Afzender: info@Schreurs-Milieuconsult.nl
Contactpersoon: J. Schreurs

Meten, berekenen en toetsen conform het Bouwstoffenbesluit

Datum: 11-01-2001

Op DONDERDAG 11 JANUARI 2001 (Beursgebouw te Eindhoven) organiseert Schreurs Milieuconsult de cursus "Meten, Berekenen en Toetsen" conform het Bouwstoffenbesluit en Actief bodembeheer.

Vele, vele vragen worden mij gesteld per e-mail of telefoon. Niet altijd is een antwoord in enkele woorden te vatten en is een meer uitgebreide toelichting noodzakelijk. Vandaar dat voor diegene die dagelijks geconfronteerd worden met het toetsen van partijkeuringen, het omgaan met resultaten van het laboratorium en/of het beoordelen van rapportages deze cursus is opgezet.

De cursus is geschikt voor: projectleiders, veldmedewerkers, adviseurs, auditors, maar óók voor beslissers (bevoegd gezag) en producenten van grond en bouwstoffen.

Voor degene die belangstelling hebben voor de cursus "Monsterneming conform AP04-M en de SIKB BRL" verwijs ik naar de info op onze website.

www.Schreurs-Milieuconsult.nl

Heeft u belangstelling voor een cursus monsterneming of een van de andere opleidingen In Company, neem dan contact met ons op en u ontvangt een aanbieding op maat.

Met vriendelijke groet,

Jan Schreurs.

Schreurs Milieuconsult.
Postbus 10101
6000 GC WEERT

tel: 0495 452819
fax: 0495 452825
gsm: 0622 371636

info@schreurs-milieuconsult.nl
www.schreurs-milieuconsult.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie