Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: 'kwaliteit' in professionele dienstverlening

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Promotie

Wat is 'kwaliteit' in de professionele dienstverlening?

Hoe weet je als professioneel dienstverlenende instelling of je kwaliteit levert? Volgens drs. Manda Broekhuis is een tevreden afnemer alleen niet voldoende. Want niet alleen is tevredenheid een subjectief begrip, ook zijn er bijvoorbeeld vakmatige eisen en moet de geleverde dienst voldoen aan maatschappelijke regels en normen. Sinds de jaren '70 wordt er veel gezegd en geschreven over kwaliteitsmanagement. Broekhuis geeft in haar proefschrift een kritische analyse van dit managementconcept en betoogt dat de professioneel dienstverlenende sector (zakelijke dienstverlening, welzijnssector, overheid) een eigen aanpak vereist. De promovenda laat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie