Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplannen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Bestemmingsplannen

Inspraak
Burgemeester en wethouders zijn voornemens met toepassing van artikel 19, lid 1 Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Mensfort - Rapenland 1996 ten behoeve van bebouwing van het momenteel braakliggende terrein op de hoek Veldmaarschalk Montgomerylaan - Winston Churchilllaan overeenkomstig het masterplan dat hiervoor is opgesteld. Medio 1999 heeft dit masterplan de inspraakprocedure doorlopen doch de herziene Wet op de Ruimtelijke Ordening maakt een nieuwe inspraakprocedure noodzakelijk. Hiertoe ligt het masterplan ter inzage bij de sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer in het gebouw ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie