Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging Ammoniakreductieplan Gemeente Hattem

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hattem


Ammoniakreductieplan (a.r.p.)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij besloten hebben het Ammoniakreductieplan van de gemeente Hattem te wijzigen. Wijziging van het Ammoniakreductieplan is nodig omdat het huidige Ammoniakreductieplan niet meer geheel voldoet aan de huidige inzichten en de door de wet en de jurisprudentie aan agrarische bedrijfsontwikkeling te stellen eisen. Hiertoe is onder gelijktijdige intrekking van het laatst geldende gemeentelijk Ammoniakreductieplan gemeente Hattem een nieuw gemeentelijk Ammoniakreductieplan vastgesteld, aangeduid als ARP-gemeente Hattem 2001.

Het nieuwe Ammoniakreductieplan ligt vanaf 11 januari 2001 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur ter inzage bij de sector Ruimtelijke Ordening en Beheer. Het nieuwe Ammoniakreductieplan is ter goedkeuring aangeboden aan het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie