Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pharmaplaza.nl succesvol in eerste acht maanden op net

Datum nieuwsfeit: 11-01-2001
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Pharmaplaza.nl succesvol (11-01-2001)

Pharmaplaza.nl, het gezondheidscentrum op internet, is in de eerste acht maanden van haar bestaan bijzonder succesvol gebleken. Sinds de opening van de Nederlandse site op 1 mei 2000, heeft pharmaplaza.nl een sterke positie verworven op het gebied van gezondheid op internet. Zo blijft het aantal bezoekers en kopers bij pharmaplaza.nl maand op maand stijgen, met een enorme eindsprint in de decemberverkopen. Verder heeft pharmaplaza.nl nieuwe, strategisch sterke contracten voor e-commerce en e-content afgesloten met Sonera Plaza en een aantal onderdelen van VrouwOnline, zoals het Winkelplein, BeautyOnline, ReisOnline en Zwanger.nl. Tenslotte gaat per januari 2001 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie