Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helex introduceert Serraval-schouw

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

De Serraval: sublieme eenvoud

In deze tijd, waarin stijlen naar hartelust gecombineerd en veranderd worden, is het vaak moeilijk om zoiets blijvends als een schouw uit te zoeken. Mocht u nog eens van interieur willen veranderen, moet dat tenslotte mogelijk zijn. Het is daarom vooral belangrijk dat de omlijsting van uw vuur niet teveel gaat overheersen. Daarentegen mag een schouw ook best wat 'eigens' uitstralen. Voor dit soort uitdagingen leent de Serraval-schouw zich als geen ander. Hij is strak en tijdloos, maar tegelijk goed te combineren met oosterse-, koloniale- of juist modern-art stijlen.

Wat de schouw zo uniek maakt in het Helex assortiment, is de breedte. Hij is net even wat breder dan de meeste schouwen. De schouw is gemaakt van kalksteencomposiet. Dit heeft als groot voordeel dat het vele malen harder is dan gewoon kalksteen. Daardoor is het risico op scheurvorming en afbrekende hoeken minimaal. Het is materiaal bovendien geïmpregneerd waardoor het makkelijk gereinigd kan worden en vocht en vuil weinig kans hebben de steen binnen te dringen.


* De uitvoeringen worden standaard geleverd met alle extra's; verhoogde voet, een vloerplaat en kaderplaten (om de breedte aan te kunnen passen aan de haardopening). De schouwen zijn geschikt voor haardbreedtes 73cm. t/m 85cm.
Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor advies op maat kunt u terecht bij één van de dealers bij u in de buurt.

De prijs van de Serraval is fl. 2.507,00 inclusief BTW.

Voor het opvragen van beeldmateriaal en achtergrondinformatie staan wij u graag te woord: Marja van Daalen, afdeling Public Relations
Tel. nr. 023 583 30 00
Fax. nr. 023 583 30 33
E-mail (m.van.daalen@helex.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie