Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helex lanceert 'Hotbox'

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Extremely hot!

Het zal niet lang meer duren voordat de Hotbox een ingeburgerd fenomeen is. De afgelopen jaren heeft dit compact staaltje topdesign de gespecialiseerde markt snel veroverd. De basis van het principe is een complete gasverbrandingsunit die in vrijwel elke situatie te plaatsen is. De verschillende toepassingsmogelijkheden van de Hotbox zijn uitgekiend.

Zo is de unit als hoofd èn als sfeerverwarming te gebruiken. Aansluiting op zowel gevel als schoorsteen is namelijk mogelijk. De modellen die via gevelafvoer werken zijn geheel gesloten, zodat ze zeer goed geplaatst kunnen worden in mechanisch geventileerde woningen. Voor iedere wens en smaak is wel een pasklaar antwoord aanwezig, omdat ook de mantels per model verschillen. (Alle modellen hebben glasmaat 40 bij 40 cm.)

Helex, initiatiefnemer van het concept, brengt een nieuw model, namelijk de Extreme op de markt. De uitvoering straalt door zijn hoogte een sobere kracht uit. De box wordt van de grond getild door een afsnijding in twee symmetrische roestpanelen. Dit breekt de eenheid, waardoor als het ware een poort naar het vuur ontstaat.

De prijzen zijn relatief zacht en variëren van f2729,- voor het basismodel, tot f3742,- voor het topmodel.

Helex beschikt over een landelijk dealernetwerk. Voor advies op maat kunt u terecht bij één van de dealers bij u in de buurt.

Voor het opvragen van beeldmateriaal en achtergrondinformatie staan wij u graag te woord: Marja van Daalen, afdeling Public Relations
Tel. nr. 023 583 30 00
Fax. nr. 023 583 30 33
E-mail (m.van.daalen@helex.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie