Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 12-01-2001 3e Persbericht 12 januari 2001

Berichten uit de regio

Veldhoven: Zakkenrollen
Een 27-jarige man uit Veldhoven is vrijdagmiddag rond 14.00 uur tijdens het winkelen op de Pleintjes gerold. Zijn gsm en portemonnee met ruim f. 100,- werden uit zijn jaszak gestolen.

Someren: Snelheidscontrole
Vrijdag is tussen 10.30 en 13.00 uur op de Laan ten Boomen in Someren een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 316 voertuigen en daarvan reden er 91 te snel. De snelste reed 90 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Deurne: Snelheidscontrole
In Deurne is vrijdag tussen 13.45 en 14.45 uur op snelheid gecontroleerd in de Zeilbergsestraat. De politie controleerde 340 voertuigen en daarvan reden er 9 te snel. Hoogste snelheid 67 km/u. Toegestane snelheid 50 km/u.

Asten: Zakkenrollen
Vrijdagmiddag rond 14.50 uur is een 38-jarige vrouw uit Asten het slachtoffer geworden van zakkenrollers. Tijdens het winkelen op de Markt werd haar portemonnee gerold. Nadat de vrouw bemerkte dat ze gerold was ging ze naar haar bank om een pasje wat ook gestolen was te blokkeren. Toen bleek dat er al f. 2500,- van haar rekening was afgeschreven.

Asten: Auto-inbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een geparkeerde auto op de Bergweg in Asten. Het betrof de tweede inbraak in autos in die straat. Het portierslot werd geforceerd en de daders namen de autoradio mee.

Helmond: Zakkenrollen
Vrijdagmiddag rond 15.30 uur is bij een 62-jarige Helmondse vrouw haar portemonnee gestolen toen ze aan het winkelen was in de Veestraat. In haar portemonnee zaten bijna f. 200,- en enkele waardebonnen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie