Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging groepspersreizen Franse sneeuw

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 11 DECEMBER 2000

Uitnodiging groepspersreizen Franse sneeuw

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur. Ook dit seizoen organiseert Maison de la France in samenwerking met het Comité Régional de Tourisme (regionale VVV) van de regio Rhône-Alpes weer een tweetal groepspersreizen naar de Franse sneeuw, teneinde de media te laten kennismaken met een aantal wintersportplaatsen en skigebieden.

Hierbij nodigen wij vertegenwoordigers van de media van harte uit aan één (of meer) van deze persreizen deel te nemen.

Dat Frankrijk als wintersportbestemming dit seizoen flink in de lift zit, bewijzen de laatste ANVR-boekingscijfers: Frankrijk laat een plus zien van 6%. De meeste Nederlandse wintersporters die voor Frankrijk kiezen, gaan naar één van de wintersportplaatsen gelegen in de regio Rhône-Alpes, met 220 wintersportplaatsen en 5800 km pistes het grootste skigebied ter wereld.

Overzicht

Bijgaand treft u een overzicht aan van de groepspersreizen die wij dit seizoen aanbieden. Beide persreizen zullen in het teken staan van het kennismaken met het skigebied, de specifieke sfeer in de plaats, de lokale gastronomie en het aanbod van niet-ski activiteiten (zoals het maken van een hondesleetocht of parapentevlucht). Voor deelname aan één van onze wintersportreizen is ski-ervaring gewenst, maar niet noodzakelijk.

Indien u geïnteresseerd bent in deelname aan één van deze persreizen, retourneert u dan onderstaand antwoordformulier aan Maison de la France. Maison de la France behoudt zich het recht voor de deelnemersselectie te maken indien er meer aanmeldingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen. U ontvangt in ieder geval zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw deelname.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Persafdeling Maison de la France

Ciska Béquet-de Best
Anne-Marie Blomesath

GROEPSPERSREIZEN WINTERSPORT WINTER 2001

¨ 12 T/M 15 JANUARI 2001:

LE GRAND BORNAND EN LA CLUSAZ

De pittoreske bergdorpen Le Grand Bornand en La Clusaz zijn gelegen in het Aravisgebergte, niet ver van de stad Annecy, in de Haute-Savoie. Deze bergketen vormt een natuurlijke barrière tegen de wind uit het westen, waardoor zelfs tot laat in het seizoen sneeuwzekerheid gegarandeerd is. Het gebied telt zo'n 200 km pistes. Het is er heerlijk skiën tussen eeuwenoude dennenbomen en chalets.

¨
9 t/m 12 MAART 2001:

BRIDES-LES-BAINS EN LA PLAGNE

Brides-les-Bains: een authentiek ski- en tevens kuuroord (gespecialiseerd in de behandeling van arthrose en reumatische aandoeningen en vermageringskuren), van waaruit men sinds 1992 met de kabelbaan `Olympe' toegang heeft tot het immense skigebied "Les Trois Vallées".

La Plagne
is de verzamelnaam voor 10 skistations, waarvan 6 hooggelegen skistations en 4 lager gelegen authentieke dorpen. Het skigebied telt nu 212 km piste, maar door de toekomstige verbinding met het nabijgelegen skigebied van Les Arcs (opening gepland seizoen 2002/2003) zal een nieuw skigebied van meer dan 400 km ontstaan. Uniek in La Plagne is de Olympische bobsleebaan die geopend is voor het publiek.

ANTWOORDFORMULIER GROEPSPERSREIZEN

Ja, ik zou graag willen deelnemen aan de volgende persreis:

(persreis van uw keuze aankruisen s.v.p.)

La Clusaz / Le Grand Bornand v 12 t/m 15 januari 2001

Brides-les-Bains / La Plagne v 9 t/m 12 maart 2001

Naam :

Namens :

Adres :

Postcode / Plaats :

Tel direct :

Fax direct :

E-mail :

Ski-ervaring: 0 geen


1 jaar2 jaar3-5 jaar

> 5 jaar

Spreekt u Frans ? Ja Nee

Dit formulier graag zo spoedig mogelijk retourneren per fax aan Maison de la France t.a.v. Ciska Béquet-de Best en Anne-Marie Blomesath : FAX 020-620 33 39

Indien u nog vragen heeft, zijn wij bereikbaar op telefoonnummer : 020-6202150

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie