Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Piet Jaspaert wordt voorzitter Toerisme Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse regering

PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING

VERGADERING VAN 12 JANUARI 2001

Piet Jaspaert wordt voorzitter Toerisme Vlaanderen

Op voorstel van Renaat LANDUYT, Vlaams minister van Werk- gelegenheid en Toerisme, heeft de Vlaamse regering dhr. Piet Jaspaert aangesteld als voorzitter van de Raad van Bestuur van Toerisme Vlaanderen. Piet Jaspaert vervangt dhr. Ferdinand Chaffart.

Piet Jaspaert is licentiaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen. De nieuwe voorzitter van Toerisme Vlaanderen was gedurende negen jaar lid van de Vaste Gemengde Commissie Belgisch-Nederlands Cultureel Akkoord. Tevens is hij gewezen voorzitter van de Nederlandstalige Jeugdraad en van de Raad voor Advies voor Toneel. Hij is voorzitter van het Vlaams contactforum voor erfgoed- verenigingen. Gedurende twaalf jaar was Piet Jaspaert de drijvende kracht achter het Cultureel Centrum in Hasselt.

Piet Jaspaert is directeur Pers en Public Relations bij KBC Bank & Verzekeringen.

Minister Landuyt verwacht van Piet Jaspaert dat hij zijn ervaring zal aanwenden om de symbiose tussen het cultu- reel aanbod en het evenementenbeleid én toerisme in Vlaanderen te verstevigen. Landuyt is ervan overtuigd dat Piet Jaspaert het toerisme als economisch draagvlak en internationale troef voor Vlaanderen voluit zal promo- ten.

Persinfo: Myriam Rebahi, woordvoerster van minister Landuyt - tel. 02 - 553 25 60

- GSM 0474 - 78 99 97

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie