Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 12-01-2001 mediabericht vrijdag 12 januari (15.00)

VENLO Drugscontroles

VENLO Op donderdag 11 januari werden er in Venlo op verschillende plaatsen drugscontroles gehouden. Daarbij werd in totaal 1320 gram hash en 1524 gram marihuana inbeslaggenomen. Op de Bolwaterstraat werden omstreeks 17.00 uur twee Duitse mannen van 23 en 24 jaar oud gecontroleerd. De 24-jarige bleek in het bezit te zijn van 24 gram marihuana. Enige tijd later, rond 19.50 uur, werd een 21-jarige Duitse vrouw gecontroleerd. Zij bleek in het bezit te zijn van 20 gram hash. Op de Ginkelstraat ging de politie rond 17.00 uur een pand binnen. In een zak in de woning bleek 1500 gram marihuana en 1300 gram hash te zitten. Een 17-jarige jongen werd aangehouden. Hij kon na verhoor weer naar huis.

VENRAY Schennispleger aangehouden

VENRAY Een 23-jarige man uit Venray werd op 11 januari omstreeks 09.00 in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van schennispleging. De man bekende vier maal schennis te hebben gepleegd tussen 21 december 2000 en 9 januari van dit jaar. Dit vond plaats in zijn woonplaats op de Schoutenstraat, Zuidsingel, Eikenlaan en Beukenlaan. In alle gevallen toonde de man zijn geslachtsdeel en poogde zichzelf te bevredigen.

ROERMOND Mishandeling

ROERMOND Een 25-jarige man uit Baexem werd op 11 januari aangehouden wegens mishandeling. Rond het middaguur schudde de man een fles sinaasappelsap leeg voor een bedrijf aan het Wilhelminaplein in Roermond. Dit werd door een medewerker van het bedrijf niet op prijs gesteld en er ontstond een woordenwisseling. Twee stadstoezichthouders kwamen ter plaatse en probeerden de zaak te sussen. Een van hen kreeg toen enkele klappen tegen de borst door de verdachte.

VENLO Vechtpartij

VENLO Een 28-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats werd op 11 januari in Venlo aangehouden omdat hij betrokken was bij een vechtpartij. De man wilde omstreeks16.30 uur met een treintaxi-kaartje naar Gilze-Rijen gebracht worden. Toen hij te horen kreeg van een 20-jarige Venlose taxichauffeur, dat dat met zon kaartje niet mogelijk was, werd hij boos. De verdachte sloeg de taxichauffeur in het gezicht en liep weg. Even later trof men elkaar weer op een perron en kwam het tot een schermutseling tussen de verdachte, de taxichauffeur en een 24-jarige man uit Blerick die bij de taxichauffeur hoorde. Er vielen over en weer klappen. De 28-jarige werd aangehouden door de politie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie