Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 12-01-2001
Persbericht district De Leijgraaf

INBRAAK WONING, Uden

Donderdag is ingebroken in een woning aan Bijland in Uden. Een raam van de woning werd opengebroken. Een telefoon en geluidsapparatuur werden gestolen.

INBRAAK AUTO, Uden

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Busselstraat in Uden. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradiocd-speler werd gestolen. Ook vanuit een auto die geparkeerd stond aan het Nonnenveld in Uden werd in dezelfde nacht ingebroken. Een ruit werd ingeslagen en de radio werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Vrijdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Boekelseweg in Erp. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 430 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 52 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst meten snelheid was 126 km/u. Op de Erpseweg in Boekel is vrijdagmorgen ook snelheidscontrole gehouden. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 400 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 22 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid hier was 115 km/u.

WONINGBRAND, Schaijk

Vrijdagmiddag is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een woning aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk. Door de brandweer kon de brand snel geblust worden. In de woning ontstond brand, rook en roetschade.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie