Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ligplaatsvergunningen gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Ligplaatsvergunningen ¦ Sanering Hollanderdijk ¦ Verleende geluidsontheffing ¦ Leeuwarden heeft nieuwe interne klachtenregeling ¦ Bekendmaking regeling
Ligplaatsvergunningen

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken bekend dat zij voornemens zijn om de volgende ligplaatsvergunningen te verlenen per 1 maart 2001:

1. Emmakade NZ 223, m/s Stern, lang 18 meter.
2. Emmakade NZ 217, m/s Aurora, lang 30 meter.

* M/s Stern is in afwachting van de ligplaatsvergunning te bezichtigen op ligplaats Emmakade NZ 217.
* M/s Aurora is in afwachting van de ligplaatsvergunning te bezichtigen op ligplaats Emmakade NZ 223.

Bezwaarschrift
Een ieder wiens belang bij een verleende vergunning is betrokken, kan een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift moet worden ingediend bij het bestuursorgaan dat de vergunning heeft verleend. het adres waar het bezwaarschrift naar toegestuurd moet worden is: Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. Graag in de linkerbovenhoek van de brief en de envelop vermelden: "BEZWAARSCHRIFT". Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken na publicatie.

Sanering Hollanderdijk

De gemeente Leeuwarden maakt namens de fa. Oosterhof Holman Milieutechniek BV bekend dat deze in opdracht van de NS grondsanering zal uitvoeren in en aan de Hollanderdijk te Leeuwarden. De sanering vindt plaats op de Hollanderdijk direct na de kruising met de Schrans en zal vanaf 17 januari a.s. zeker 1 maand duren. De vervuilde grond zal via de Schrans worden afgevoerd en schone grond wordt eveneens vanaf deze kant aangevoerd. Het autoverkeer zal gedurende de tijd van sanering over de Hollanderdijk zijn gestremd, fietsers en voetgangers kunnen met enige hinder doorgaan. Het P&R-terrein zal alleen bereikbaar zijn via de rondweg, dat door borden zal worden aangegeven.

Oosterhof Holman Milieutechniek
BV
Gemeente Leeuwarden.

Verleende geluidsontheffing


1. Volleybalclub Leeuwarden, voor een strandvolleybaltoernooi op zaterdag 30 juni 2001 op de locatie(s): Wilhelminaplein, 21746-a/HB/2- O

2. Evangeliegemeente 'De Deur', voor levende muziek op zaterdag 3 februari 2001 op de locatie(s): Waagplein, 22623/HB/4- O

Bezwaarschrift
Een ieder wiens belang bij een verleende vergunning is betrokken, kan een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift moet worden ingediend bij het bestuursorgaan dat de vergunning heeft verleend. Meestal betreft het een besluit van het college van burgemeester en wethouders, maar soms gaat het om een besluit van de burgemeester of de gemeenteraad. Het adres waar het bezwaarschrift naar toegestuurd moet worden is: Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. Graag in de linkerbovenhoek van de brief en de envelop vermelden: "BEZWAARSCHRIFT". Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken nadat de vergunning is verleend. De datum waarop de vergunning is verleend staat hierboven aangegeven.

Informatie
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het team Beleid en Beheer van de dienst Stadsontwikkeling en -beheer, gemeente Leeuwarden. Het telefoonnummer is: 058 - 233 87 96 of 87 94.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie