Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentenieuws Soest

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Vrijdag 12 januari jl.
De burgemeester legt de eerste steen van het klees- en clubgebouw

Tijdens een feestelijke gebeurtenis legt burgemeester Janssen de eerste steen van het kleed- en clubgebouw voor MHC-Soest.

Laatste oproep

Geïnteresseerden gezocht voor de "Klankbordgroep Bestuurlijke vernieuwing"

Het gemeentebestuur roept inwoners van Soest op deel te nemen aan de klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing. Naast de gebruikelijke schriftelijke manier kan men voor aanmelding, ideeën en suggesties kan men ook gebruik maken van het e-mail adres van de klankbordgroep.

De klankbordgroep heeft als taak ideeën over bestuurlijke vernieuwing, de verbetering van de relatie bestuur-burger in Soest, aan te leveren aan de werkgroep Bestuurlijke Vernieuwing. Deze bestaat uit gemeenteraadsleden. Anderzijds zullen voorstellen uit de werkgroep eerst aan de klankbordgroep worden voorgelegd.

De klankbordgroep, die voorlopig een jaar zal functioneren, zal bestaan uit inwoners van Soest. Voorzitter is burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen. Ze vergadert vier keer per jaar. Na de start in januari 2001 zullen in december van dat jaar de resultaten tegen het licht worden gehouden.

Het gemeentebestuur is nu op zoek naar inwoners die willen deelnemen aan de klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing. Van degenen die zich hiervoor aanmelden wordt verwacht dat zij interesse hebben in en visie op bestuurlijke vernieuwing, met name de relatie bestuurburger.

Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor schriftelijk aanmelden bij de Gemeente Soest, "Klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing", Antwoordnummer 120, 3760 VB Soest, of via het e-mailadres: (vernieuwing@soest.nl) .

Inwoners nomineren

De vrijwilliger van de maand Wereldwijd Lokaal Betrokken

Laatst bijgewerkt: 15.01.01 12:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie