Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunst in wijk Hoge Neerstraat in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 12-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Kunst in Hoge Neerstraat

Het college van burgemeester en wethouders van Etten-Leur heeft besloten om de opdracht tot het maken van een schetsontwerp voor een kunstwerk in de wijk Hoge Neerstraat te gunnen aan Jan Samsom. Jan Samsom is een Nederlandse kunstenaar, woonachtig in Utrecht. Hij is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst te Arnhem, afdeling Architectonische Vormgeving/ Monumentaal. Jan zegt zelf dat "de waterpartijen op beide geselecteerde locaties in de wijk een aantrekkelijk gegeven zijn om mee te werken, waarbij de specifieke atmosfeer van de plek de doorslag zal geven". Jan heeft o.a. kunstwerken gerealiseerd in Wageningen, Utrecht, Nijmegen en Someren.

In de maand februari aanstaande zal Jan Samsom een presentatie van zijn schetsontwerp geven aan de commissie kunst in wijken Hoge Neerstraat. Een verslag van deze bijeenkomst verschijnt later in deze nieuwsrubriek.

Voor meer informatie over 'kunst in Hoge Neerstraat', kunt u contact opnemen met Willy Gommeren, bureau Onderwijs en Cultuur van de gemeente Etten-Leur (076 - 5024418).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie